5 populaarset suvist kimpu

Päikeselised päevad ja pehmed suveõhtud on imelised, kuid suurim soojus tuleb seestpoolt. Toome sinuni 5 suvekimpu, mida tasub saata kellelegi, kellele sa soovid edastada suvesoojust.
Avasta suviseid lillekimpe siin:
  1. Lendlevad liblikad

    Kesksuve kõrgelt käiv päike, sinine taevas ja lopsakad lilled sobivad kui valatult kesakuu sünnipäevalastele. Täiuslik kooslus lillemaailma lemmikutest! Florist pakib kimbu kenasti paberisse.

  2. Suve lummuses

    Astu sisse suve salaaeda, kus õitsevad maagilised lilled. Kimpu sätituna on neil eriline võime täita lillesaaja südamesoovid, tuua rõõmu ja armastust kõigile, kes neid imetlevad. Kingi „Suve lummuses“ kimp eriliseks pidupäevaks – sünnipäevaks, tööjuubeliks, pulmadeks või iseendale austusavalduseks.

  3. Suvine päeva kimp

    Iga päeva kimp on kordumatu ja ainulaadne. Lillede värvid on küll kimbus samad, aga viise nende sättimiseks on tuhandeid.
    Nii sõltub sinu kimbu välimus tellimise tegemise ajal lillepoes saadaolevatest värskeimatest õitest, floristi inspiratsioonist ja muusast, kes lilledisaini õietolmu jagab. Üks on aga kindel – lilled on ilusad ja rõõmustavad saajat!

  4. Maakodu võluvits

    Lopsakad õied, metsikud heinamaad ja kaunid mälestused! Just selliseid imelisi pilte lood selle sulni suvise kimbuga. Ideaalne sõbrale või koostööpartnerile kingiks viia.

  5. Päikese kallistus

    Kollane allveelaev kahvatub selle päikeseküllase ja rikkalikku õiteilu pakkuva kimbu kõrval! Ideaalne lilleseade rõõmsatujulisele ja naerusuisele inimesele, aga sobib ka mossituse peletamiseks ;)

Tutvu lillevalikuga lähemalt meie e-poes, vali välja oma lemmik, pane tellimus teele ning kuller toimetab sinu valitud kimbu sulle sobival ajal mugavalt kohale!