Mida erinevad lilletoonid sümboliseerivad?

Mõnikord on nii, et kõik mida sa vajad on lilled. Ei midagi rohkemat, ei midagi vähemat. Lilled sulle endale, et pärast rasket päeva enda tuju paremaks teha. Lilled sõbrale, et väikseid võite ta elus tähistada. Lilled enda armsamale, et näidata oma tänulikkust ja kui palju sa teda väärtustad.

Ees ootavad mitmed sünnipäevad, tähtpäevad, aastapäevad ja muud romantilised päevad nagu valentinipäev ning need sündmused lausa nõuavad õitsevat üllatuskinki! Mitte miski ei too naisele nii palju rõõmu kui lilled, nii lihtne see ongi. Kaunid õied ja läbimõeldud lillekimbud ütlevad rohkem kui tuhat sõna ning nende valimine on kunst omaette. Loe edasi ja muuda oma lillekimbud veelgi tähendusrikkamaks valides sinna lilled nende värvitoonide ning vastavate tähenduste järgi!

  1. PUNANE

    Seda teab ilmselt igaüks, et punased roosid on tõelise armastuse, tulise kire, lummava ilu ja julguse kehastus. Kui sind õnnistatakse nende kuninglike lilledega, siis võid olla kindel, et see inimene, kellelt kaunis kimp tuli, tahab sulle enda tundeid avaldada ning näitab, kui palju ta sind hindab. Punased roosid on selge armastusavaldus, ent tegelikult ei pea need lilled olema ilmtingimata roosid, sest hoopis punane värvus sümboliseerib kõike eelmainitut. Nii et järgmine kord, kui tahad enda armastust ja kirge näidata, siis võid ka valida värsked tulitavad tulbid või veripunase nelgisüdame.
    Miks mitte lisada lillekimbule ka miskit magusat Interflora valikust ning olemas ta ongi - lihtne ent meeli ergutav ja sensuaalne kingitus oma armsamale.
  2. ROOSA

    Roosad õied justkui sosistavad sulle kõrva, kui imearmas sa oled, kui väga nad sind imetlevad, kui tänulikud nad on, et oled olemas. Mõnikord hästi vaikselt kuulates võib sealt ka leida pisut kirge. Seda tooni lilled on perfektsed noorele armastusele ja armsatele tütarlastele. Romantilised beebiroosad preeriakellad on nagu armuunelm, nii hellad ja elegantsed nagu ka kaunis õitsva kingi saaja. Armsad inkaliiliad või mõned teised meelalt lõhnavad liiliad ütlevad tagasihoidvalt: “ma lausa imetlen sind.” (PS! Jäta see meelde, kui valentinipäevaks lilli valima hakkad). Minimalistlikule neiule vali kuninglikku kimpu ühte sorti lilled või pisut elavamale tütarlapsele eelista hoopis erinevatest roosadest õitest loodud lillekimpu.
  3. VALGE

    Ehk juba aimasid, et valge värvus sümboliseerib puhtust, süütust, mõnikord isegi saladuslikkust ja vaikust. Loomulikult võib valgeid õisi leida siit ilmast lahkunu ärasaatmisel, ent valgeid lilleseadeid leiab samas ka kahe armsama pulmapeolt, nii et ei tasu valgete lillede kinkimist misiganes tähtpäeva puhul üldse peljata. Taevalikud valged liiliad on lausa hingematvalt kaunid ja kutsuvad sind ligi enda imelise aroomiga. Need lilled on imeline valik inimesele, kes on sulle väga südamelähedane. Valged nelgid on see-eest näiteks hea õnne sümbol. Kui tuleb kätte hetk, kus oled segaduses, mis tooni lilli valida, siis vali valged õied - nad on lihtsad, multifunktsionaalsed ja alati sobiv valik.
    Kombineerides valged ja punased lilled, saad romantilise kimbu, mis annab edasi ühtsust, sidudes omavahel armastuse ja süütuse.
  4. KOLLANE

    Kas pole mitte nii, kui näeme kollast tooni, siis muutume koheselt palju rõõmsamaks, õnnelikumaks ja imekombel tõuseb alati tuju. Seda need kollased õied teevadki! Üllata sõpru, pere või iseennast erkkollaste gerberatega, silmipimestavalt kaunite kollaste orhideedega, mis püsivad vaasis pea neli nädalat, või vali hoopistükis päiksekuldsed tulbid. Mistahes valikuga tuleb kaasa kohene tuju paranemine ning peale kauba rõõmustad ka kõiki kõrvalseisvaid isikuid, kelle vaatevälja see särav kimp satub. Otseloomulikult võid oma armsamale kinkida ka kuninglikud kollased roosid luksuslikult sametises karbis, seda eriti siis, kui kollane juhtub olema ka kallima lemmikvärv.
  5. ORANŽ

    Oranživärvilised lilled sümboliseerivad enamasti vaimustust, entusiasmi, tunnustust ja põletavat kirge. Vali järgmine kord hoopiski oranžid õied traditsiooniliste punaste rooside asemel ning üllata oma südamedaami selle julge valikuga. Oranž värv annab edasi kirglikumaid ja tulisemaid emotsioone kui romantilise alatooniga punane roos. Need tulitavad õied on suurepärane valik ka südamesõbrannale, kes on imeline naine, inspireerib sind igapäevaselt ja väärib tunnustust 100%.
    Lisa lilledele isuäratav tort ja käsitöö kommikarp või hoopis kvaliteetvein ja personaalse sõnumiga disainkaart. Nii jääd kingisaajale meelde just tema maitse järgi sätitud üllatusega.
  6. VIOLETNE

    Lillad õied on maagiliselt müstilised ja lausa lummavad, just nagu armastus esimesest silmapilgust. Mis sobitab ühtlasi ka seda tooni lilled täiuslikult sellesse esimesse lillekimpu, mille oma südamedaamile kingid. Kas kujutad ette, kui su armsam üllatab sind valentinipäeval sügavlillade orhideede kimbuga? Jätab lausa ahhetama, eks. Garanteerime, et see ebatavaline lillevalik valentinipäevaks jääb aastateks meelde ja paistab teistest peajagu üle. Violetsed nelgid ja iirised, sirelikarva preeriakellad või lillakad inkaliiliad on samuti imekaunid lilled ja eriline valik, millega oma armsaid inimesi üllatada.

Pane need lillede värvitoonid ja tähendused kindlasti kõrva taha, et saaksid järgmine kord lillepoes või Interflora veebipoes ideaalseid lilli valides parima võimaliku valiku teha. Muudad oma õitsva üllatuskingi 100% tähendusrikkamaks, kui valid vastavalt oma eesmärgile, mõtetele, emotsioonidele ja tunnetele ka vastavat tooni õied. Lase lilledel oma lugu jutustada.

Laia valiku värskeid lilli leiad Interflorast ning meie lillekuller toimetab nad sulle otse ukseni!